Få det bedste ud af jeres drivhus

 

Bor du på AARHUS Kollegiet, og har du grønne fingre, eller elsker du friske krydderurter i din mad? Eller måske begge dele? I så fald er dette kursus noget for dig!

På toppen af kollegiet står nogle drivhuse, som kun venter på, at du og andre interesserede smøger ærmerne op, tager havehandskerne på og et solidt greb om planteskovlen og giver jer i kast med havearbejdet. Det er både sundt, sjovt og hyggeligt.

Der er mange ting, du kan gro i et drivhus, og der er faktisk mange penge at spare ved at have egne krydderurter, agurker, tomater og måske endda chili, som du vil kunne nyde langt ind i efteråret. Og så smager det samtidig meget bedre end det, du køber.

Sammen med KaffeFair Aarhus inviterer Brabrand Boligforening til kurset "Få det bedste ud af jeres drivhus". Vi mødes ved kollegiets indgang på Karen Blixens Boulevard 10.

Det koster 25 kr. at deltage for et semester, men så har vi også sørget for det hele - plantekasser, jord, havehandsker, skovle, vandkander og krydderurter - du skal bare møde op. Én gang om måneden deltager en ekstern underviser, resten af tiden er det dig og dine medkollegianere, der arbejder med drivhusene.

Den eksterne underviser er med de følgende datoer:
Onsdag d. 19. august
Onsdag d. 2. september
Onsdag d. 7. oktober
Onsdag d. 4. november
Onsdag d. 2. december

Det kræver intet forhåndskendskab at deltage i kurset. Den socialøkonomiske virksomhed KaffeFair Aarhus, som til daglig bl.a. står for kantinen i boligforeningens administration, guider dig igennem planteprocessen og kommer med gode råd til, hvad dine grøntsager og krydderurter kan bruges til.

Vi glæder os til at se dig og en masse af dine medkollegianere!

Ons19.08.202015:00-17:45
Ons16.12.202015:00-17:45

KONTAKT


FO Aarhus
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Skoleleder: Torben Dreier

Telefon: 87 46 45 00

CVR: 58961914

Telefontid: Man-Fre 9.00 - 13.00 pt.

Gå gennem porten og ind i gården. Følg de grønne skilte. Find direkte mails og telefonnumre på www.fo-aarhus.dk


Medlem af Fora
;