Kvalitetstid for børn og voksne

Børnefamiliers hverdag er travl og ofte tæt pakket. Det ved alle med børn. Mange forældre plages af dårlig samvittighed over ikke at kunne bruge mere tid sammen med deres børn og have flere fælles oplevelser. Men én ting er at finde tiden til at gøre det, en anden er at finde tid til planlægningen!

Grydeklare tilbud fra FO-Aarhus
FO-Aarhus vil gerne hjælpe med at gøre det nemmere for dig og din familie og tilbyder nu en række skræddersyede aktiviteter for børn og voksne, hvor kvalitetstid og lærerigt samvær er i fokus. Alt du behøver, er at melde dig og dit barn til en eller flere af aktiviteterne.

Oplevelser med indhold
Aktiviteterne er oplevelsesorienterede og giver dit barn mulighed for at lære og have det sjovt sammen med mor eller far. Aktiviteterne er desuden tilrettelagt med det formål at skabe netværk, som både børn og voksne kan drage nytte af. Det er netop i folkeoplysningens ånd at skabe sammenhænge, hvor mennesker i alle aldre kan lære, hvor der kan udveksles relevant erfaring og viden i øjenhøjde, og hvor den fælles oplevelse er i centrum.

Det samlede udbud for BØRN OG VOKSNE

Babyleg-stor


 

 

10 % rabat

10 % rabat?
Hvis du tilmelder dig online har du mulighed for at få rabat, hvis du siger ja til at modtage Nyhedsbrev. Send en mail og hør hvordan. Klik her

(gælder ikke hold arrangeret i samarbejde med Gimle, Saxild Strand, ES-Sprog, Logos, Ud af Røret, Festugen, Bedre Barsel, VPC, Aarhusguiderne og Værdibørsen)


Diverse

Barn