Internet for alle - korte grundkurser

Har du kontokig? Er du på Facebook med børn eller børnebørn?

Din overskydende skat udbetales til din Nemkonto, banken presser dig til at få NetBank, portoen stiger og stiger, og børnebørnene er på Face-book. Ja, det er næsten blevet umuligt at klare sig uden kendskab til internettet og de muligheder, det giver.

Er du stadig usikker på at bruge dette værktøj og andre af de digitale muligheder, kan du nu nå at komme med på den digitale karrusel.

FO-Aarhus, Aarhus Kommunes Hovedbibliotek og Borgerservice har nemlig indgået et samarbejde, så det bliver muligt at få en indføring i forskellige digitale emner i løbet af efteråret.

Aarhus Kommunes Hovedbibliotek i Mølleparken præsenterer en række IT-introduktionskurser, som er korte overskuelige kurser med et meget konkret og afgrænset emne, som gør det muligt at f.eks. sende mails, bruge Facebook o.m.a. Se en oversigt.

Se også lokalbibliotekernes it-kurser på www.aakb.dk/arrangementer/6. Alle disse kurser er gratis.

FO-Aarhus tilbyder intro- og opfølgningskurser.  Du kan altså være med som nystarter, eller du kan få repeteret stoffet fra bibliotekskurset, og du har mulighed for at stille de spørgsmål, der er dukket op efter, at du har fået lidt praktisk erfaring. Undervisninger foregår i Vester Allé 8, 8000 Aarhus C.

For-alle-stor

 

10 % rabat

10 % rabat?
Hvis du tilmelder dig online har du mulighed for at få rabat, hvis du siger ja til at modtage Nyhedsbrev. Send en mail og hør hvordan. Klik her

(gælder ikke hold arrangeret i samarbejde med Gimle, Saxild Strand, ES-Sprog, Gyngen, Logos, Ud af Røret, Festugen, Bedre Barsel, VPC, Aarhusguiderne og Værdibørsen)


Diverse

Digitalt