Barselshuset - Samtalesalon: Barnets oplevelse af graviditeten

Barselshuset - Samtalesalon: Barnets oplevelse af graviditeten

Er du nysgerrig på, hvad barnet mærker og oplever inde i maven?

Oplæg og samtalesalon om barnets bevidsthed under graviditeten og om hvordan du kan kommunikere med dit barn allerede i fosterstadiet.

Ann-Jeanett Foldager har skrevet speciale om det akademiske begreb ”Foster-perspektiver”, som handler om at medtænke fostrets perspektiv på graviditeten i sundhedsverdenen, og at betragte fostret som et subjekt, der har en bevidsthed om verden og mor. I oplægget vil Ann-Jeanett komme ind på, hvordan du som gravid håndterer dine tanker og følelser i graviditeten og åbne op for, at det kan være en vigtig del af at paratgøre barnet til den verden, det møder.

Ann-Jeanett Foldager er cand. psych. fra Københavns Universitet. Hun har virksomheden VÆR, hvor hun arbejder med de psykologiske/terapeutiske og energibevidste aspekter af fertilitet/fertilitetsproblemer, graviditet, fødsel og efterfødsel, både via individuelle sessioner, gruppeforløb og workshops.

I 2012 har hun udgivet bogen “Livet er Mit – en bog om Dimensional Bevidsthed”. Specialet “En invitation til Foster-perspektiver – en kulturoverskridelse af fostertid, graviditet og forældreskab” er udgivet som e-bog.

Pris 50 kr.
Gratis for medlemmer af Barselshuset, men tilmelding er nødvendig.
Babyer og børn er velkomne i Barselshuset


Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

Holdnr.
18-1281
Startdato
24.10.2018
Ugedag
onsdag
Tidspunkt
Kl. 14:00 - 15:30
Underviser
Barsels- huset
Adresse
Frederiksgade 78, Frederiksgade 78 A - C, 8000
Lokale
FRB-001 Stiften Loungen (80)
Holdtimer
1.50
Mødegange
1
Pris (DKK)
50
Almen
 
Gratis
Medlem
  • MødegangDatoTidSted
  • 124.10.201814:00 - 15:30Frederiksgade 78
 

10 % rabat

10 % rabat?
Hvis du tilmelder dig online har du mulighed for at få rabat, hvis du siger ja til at modtage Nyhedsbrev. Send en mail og hør hvordan. Klik her

(gælder ikke hold arrangeret i samarbejde med Gimle, Saxild Strand, ES-Sprog, Logos, Ud af Røret, Festugen, Bedre Barsel og Værdibørsen)


Diverse

Graviditet