Barselshuset - Samtalesalon med Maj My: Familielivet udenfor hamsterhjulet / FORMIDDAG

Barselshuset - Samtalesalon med Maj My: Familielivet udenfor hamsterhjulet / FORMIDDAG

Journalist og blogger Maj My Humaidan vil på denne aften starte med at holde et foredrag og derefter åbne op for en motiveret diskussion om måder at indrette familielivet, hvis ikke man vil løbe rundt i et hamsterhjul.

Maj My, hendes mand og deres fire børn mellem 2-9 år bor på Ærø på et lille landsted, hvor de har et par grise og en stor grønsagshave. Alle fire børn er hjemme hver dag; også de tre i skolealderen, for familien har valgt at hjemmeundervise og hjemmepasse fremfor at sende børnene i skole og dagpleje. Sådan har det ikke altid været: De tre ældste børn har alle været i institution, men i 2017 tog Maj My og hendes mand konsekvensen af den knude i maven, som hver dag voksede sig større, når børnene skulle afleveres. Og tog i stedet børnene hjem.
Maj My fortæller ærligt, sårbart og ofte øjenåbnende om sin rejse væk fra adskillelseskulturen og ind i en anderledes hverdag med nærvær, fordybelse, rod over alt, søskendekonflikter og en ubetinget glæde over at tilbringe tiden sammen med dem, der betyder mest.

Maj My opfordrer alle til at spørge sig selv, om de bruger deres tid på det, de helst vil?
Tiden er den vigtigste ressource vi har, og ingen af os ved, hvornår vi løber tør for den. Derfor giver det dyb mening at tage stilling til, hvad vi vil bruge vores tid på, og bringe det ind i livet.

Under foredraget deler Maj My redskaber til at lytte til sin intuition; vække den indre normkritiker til live og finde modet til at leve så vitalt og meningsfuldt, som du drømmer om.
Foredraget vil give dig en konkret indsigt i Maj Mys alternative liv med hjemmeunger; flow i økonomien uden fuldtidsarbejde og et stærkt parforhold.

Maj Mys foredrag varer en lille time, og efter en kort pause vil det være muligt at stille spørgsmål, hvorefter vi samler trådene, og i fællesskab diskuterer muligheder og udfordringer i familielivet ud fra to til tre overordnede temaer.

Du kan også høre Maj My mandag aften. Tilmelding her

 
Arrangementet varer cirka to timer.
Pris: 150 kr. for ikke-medlemmer.
Medlemspris: 120 kr.
Billetter sælges kun i forsalg.

Babyer er velkomne i Barselshuset


Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

Holdnr.
18-1285
Startdato
22.10.2018
Ugedag
mandag
Tidspunkt
Kl. 10:00 - 12:00
Underviser
Barsels- huset
Adresse
Frederiksgade 78, Frederiksgade 78 A - C, 8000
Lokale
FRB-001 Stiften Loungen (80)
Holdtimer
2.00
Mødegange
1
Pris (DKK)
150
Almen
 
120
Medlem
  • MødegangDatoTidSted
  • 122.10.201810:00 - 12:00Frederiksgade 78
 

10 % rabat

10 % rabat?
Hvis du tilmelder dig online har du mulighed for at få rabat, hvis du siger ja til at modtage Nyhedsbrev. Send en mail og hør hvordan. Klik her

(gælder ikke hold arrangeret i samarbejde med Gimle, Saxild Strand, ES-Sprog, Logos, Ud af Røret, Festugen, Bedre Barsel og Værdibørsen)


Diverse

Graviditet