Barselshuset: Tine Skovmøller

Barselshuset: Tine Skovmøller

 

Tine Skovmøller har skrevet bogen “MOR”, som er hendes personlige beretning om at blive mor og det kaos og den angst der fulgte med.

Tine dykker ned i de svære følelserne og sætter ord på skammen, på sammenbrud, på manglende sex og på tvivlen om hvorvidt man elsker sit barn. Hun tager også livtag med de mange normer, der klemmer: Flere børn eller et barn? Hvornår starter barnet i institution osv.?

Bogen handler om hvor svært det er at sige farvel til sit gamle liv og finde sig til rette i det nye.Tine udtaler “Jeg havde selv helt vildt meget brug for at høre de ting fra andre og se at jeg ikke var den eneste. At høre andre sætte ord på det benhårde og skamfulde, så det blev mindre forbudt”.Vi ser frem til en hudløs ærlig samtalesalon med Tine ved roret.

 

Arrangementet er gratis for medlemmer af Bedre Barsel.


Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

Holdnr.
18-1334
Startdato
01.11.2018
Ugedag
torsdag
Tidspunkt
Kl. 10:30 - 12:00
Underviser
Barsels- huset
Adresse
Frederiksgade 78, Frederiksgade 78 A - C, 8000
Lokale
FRB-001 Stiften Loungen (80)
Holdtimer
1.50
Mødegange
1
Pris (DKK)
30
Almen
 
Gratis
Medlem
  • MødegangDatoTidSted
  • 101.11.201810:30 - 12:00Frederiksgade 78
 

10 % rabat

10 % rabat?
Hvis du tilmelder dig online har du mulighed for at få rabat, hvis du siger ja til at modtage Nyhedsbrev. Send en mail og hør hvordan. Klik her

(gælder ikke hold arrangeret i samarbejde med Gimle, Saxild Strand, ES-Sprog, Logos, Ud af Røret, Festugen, Bedre Barsel og Værdibørsen)


Diverse

Graviditet