Barselshuset: Er amning altid det bedste?

Barselshuset: Er amning altid det bedste?

 

Anette Elgaard Jensen er sundhedsplejerske og amme-konsulent. Hun har skrevet master om amning og flaskeernæring, som handler om hvordan amning bliver direkte forbundet med at være en god mor."Fortællingerne viser, at mødre i dag betragter amning som et naturligt tilvalg og et spørgsmål om vilje. De oplever det præsenteret sådan, at alle kan amme og forholder sig derfor ikke til den mulighed, at det måske ikke kan lykkes."Anette har skrevet et blogindlæg til vores hjemmeside, som blev kommenteret og læst af rigtig mange. Kommentarerne vidner om vigtigheden af, at diskutere vores opfattelse af og måden vi taler om flaskeernæring på, som noget vi ser ned på. Mange mødre føler sig stemplet og møder fordømmende blikke, når de giver deres børn flaske.Anette vil dele sin viden og der er mulighed for at man kan dele sine oplevelser omkring flaskeernæring og møde andre som har stået i samme.

 

Arrangementet er gratis for medlemmer af Bedre Barsel.


Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

Holdnr.
18-1335
Startdato
15.11.2018
Ugedag
torsdag
Tidspunkt
Kl. 10:30 - 12:00
Underviser
Barsels- huset
Adresse
Frederiksgade 78, Frederiksgade 78 A - C, 8000
Lokale
FRB-001 Stiften Loungen (80)
Holdtimer
1.50
Mødegange
1
Pris (DKK)
30
Almen
 
Gratis
Medlem
  • MødegangDatoTidSted
  • 115.11.201810:30 - 12:00Frederiksgade 78
 

10 % rabat

10 % rabat?
Hvis du tilmelder dig online har du mulighed for at få rabat, hvis du siger ja til at modtage Nyhedsbrev. Send en mail og hør hvordan. Klik her

(gælder ikke hold arrangeret i samarbejde med Gimle, Saxild Strand, ES-Sprog, Logos, Ud af Røret, Festugen, Bedre Barsel og Værdibørsen)


Diverse

Graviditet