Barselshuset: Fars frirum: Motion og babymotorik v) Andreas Nyboe Schiørring

Barselshuset: Fars frirum: Motion og babymotorik v) Andreas Nyboe Schiørring

 

 

 

Andreas Schjørring kommer forbi og afholder en dag i motorikkens og træningens tegn. Andreas er lektor i idræt og har en masteruddannelse i undervisning og læring. Han har været med til at udviklet appen BabyGym. Det er via appen muligt at hente inspiration og støtte til øvelser, som understøtter børns motoriske udvikling, samt se træningsøvelser til far hvor barnet er med i træningen.

Ny forskning viser, at hvert tredje barn har motoriske vanskeligheder i deres første leveår. I et landskab af gode råd og vejledninger er det svært, at danne sig et overblik over, hvornår man må gøre hvilket og hvad med sin baby. De første leveår er sårbare, men vigtige.

Under arrangementet skal vi derfor have en dialog om motorik, lege, træning og øvelser. Vi ønsker at inspirere til sjove, relevante og alderssvarende øvelser, og derfor skal vi i fællesskab også udføre en række af øvelserne fra appen. Forhåbentlig med den effekt, at alle kan gå hjem og være trygge og klogere på, hvordan man, via leg, kan styrke sin babys motoriske udvikling samtidig med at man selv får trænet kroppen.

Vi anbefaler, at I henter appen inden dagens arrangement - den er gratis at downloade til iPhone og Android.

 OBS arrangementet er forbeholdt fædre.

Gratis for medlemmer af Barselshuset - 50 kr. for ikke medlemmer. Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads. 

 

Køb af medlemskab her


Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

Holdnr.
19-1265
Startdato
03.12.2019
Ugedag
tirsdag
Tidspunkt
Kl. 13:00 - 14:00
Underviser
Barsels- huset
Adresse
Frederiksgade 78, Frederiksgade 78 A - C, 8000
Lokale
FRB-001 Stiften Loungen (80)
Holdtimer
1.00
Mødegange
1
Pris (DKK)
50
Almen
 
Gratis
Medlem
  • MødegangDatoTidSted
  • 103.12.201913:00 - 14:00Frederiksgade 78
 

10 % rabat

10 % rabat?
Hvis du tilmelder dig online har du mulighed for at få rabat, hvis du siger ja til at modtage Nyhedsbrev. Send en mail og hør hvordan. Klik her

(gælder ikke hold arrangeret i samarbejde med Gimle, Saxild Strand, ES-Sprog, Logos, Ud af Røret, Festugen, Bedre Barsel, VPC, Aarhusguiderne og Værdibørsen)


Diverse

Graviditet