Barselshuset: Oplæg - Råd og vejledning om amning v) Ammehjælpen

Barselshuset: Oplæg - Råd og vejledning om amning v) Ammehjælpen

 

 

 

Gratis for medlemmer af Barselshuset - 80 kr. for andre. Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads. 

 

 

Køb af medlemskab her

 

 

 

 

Ammehjælpen drives af Bente Juul-Lassen, der er IBCLC-ammerådgiver og autoriseret social- og sundhedsassistent, med næsten 20 års erfaring fra henholdsvis fødeafdelingen på Skejby Sygehus og Sønderborg Sygehus. Her har Bente også erfaring fra neonatal-afdelingen (tidligt fødte) og opnået sine kompetencer på basis af gennemførte specialkurser.
Bente er desuden mor til 3 børn.

Ammehjælpen tror på, at amningen starter før baby kommer til verden. Det udsagn tager Bente udgangspunkt i og forklarer nærmere, når hun gæster Barselshuset. Amning er helt naturligt, men foregår sjældent som på film, hvor baby fødes, lægges til brystet og bare spiser. Bare det var så vel, men faktisk er det meget almindeligt, at amningen driller og skaber (stor) frustration, det glemmer man bare at forberede sig på som gravid.

Det er Bentes sigte, at hjælpe kommende og nybagte forældre med støtte, råd og vejledning til et godt og trygt ammeforløb.

Oplægget vil bl.a. handle om hvorfor man skal forberede sig på amningen og hvad det konkret betyder. Og så skal vi tale lidt om de famøse ”gulddråber” og babys første måltid efter fødslen - for hvor meget skal en baby egentlig spise, og hvordan lægger man barnet til brystet? Hvordan etablerer man nogle stressfrie og rare spisesituationer og sikrer sig, at baby bliver mæt og tilfreds?

Efter oplægget er det muligt at stille spørgsmål og modtage ammehjælp.

 


Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

Holdnr.
19-1587
Startdato
14.03.2019
Ugedag
torsdag
Tidspunkt
Kl. 10:30 - 12:00
Underviser
Kristine Bjerre
Adresse
Frederiksgade 78, Frederiksgade 78 A - C, 8000
Lokale
FRB-001 Stiften Loungen (80)
Holdtimer
1.50
Mødegange
1
Pris (DKK)
80
Almen
 
Gratis
Medlem
  • MødegangDatoTidSted
  • 114.03.201910:30 - 12:00Frederiksgade 78
 

10 % rabat

10 % rabat?
Hvis du tilmelder dig online har du mulighed for at få rabat, hvis du siger ja til at modtage Nyhedsbrev. Send en mail og hør hvordan. Klik her

(gælder ikke hold arrangeret i samarbejde med Gimle, Saxild Strand, ES-Sprog, Logos, Ud af Røret, Festugen, Bedre Barsel og Værdibørsen)


Diverse

Graviditet