Barselshuset: Oplæg om Kejsersnit - det planlagte, det akutte og din babys oplevelse

Barselshuset: Oplæg om Kejsersnit - det planlagte, det akutte og din babys oplevelse

Dette oplæg henvender sig til dig, som har født eller skal føde ved kejsersnit - og dig som er gravid, og gerne vil forberede dig godt, hvis din fødsel skulle ende i et akut kejsersnit.

 

Hvad er et kejsersnit, og hvilken betydning har det for dig og din krop? Hvordan genoptræner du bedst, skånsomt og rigtigt? Hvad betyder det for din baby at være blevet født ved kejsersnit, og hvad skal I som forældre være opmærksomme på?

 

Et kejsersnit er en maveoperation, et arvæv, en baby der kan være påvirket, en bækkenbund der har været belastet og en krop, der skal hele og styrkes.

 

Til dette foredrag får du viden om de mange aspekter som vedrører et kejsersnit. Vi giver et par gode råd med på vejen, råd som kan være gavnlige for både dig og din baby.

 

Mød fysioterapeuterne fra Bjøreng Klinik, Birgitte, Rikke, Anne Sofie og Anette, som til dagligt arbejder med kvinder under og efter graviditet, arvæv og behandling af babyer. 

 

Gratis for medlemmer af Barselshuset - 80 kr. for andre. Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til jba@fo-aarhus.dk, så en anden kan få din plads. 

 

Køb af medlemskab her

 

 

 

 

 


Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

Holdnr.
19-1594
Startdato
18.02.2019
Ugedag
mandag
Tidspunkt
Kl. 10:30 - 12:00
Underviser
Kristine Bjerre
Adresse
Frederiksgade 78, Frederiksgade 78 A - C, 8000
Lokale
FRB-001 Stiften Loungen (80)
Holdtimer
1.50
Mødegange
1
Pris (DKK)
80
Almen
 
Gratis
Medlem
  • MødegangDatoTidSted
  • 118.02.201910:30 - 12:00Frederiksgade 78
 

10 % rabat

10 % rabat?
Hvis du tilmelder dig online har du mulighed for at få rabat, hvis du siger ja til at modtage Nyhedsbrev. Send en mail og hør hvordan. Klik her

(gælder ikke hold arrangeret i samarbejde med Gimle, Saxild Strand, ES-Sprog, Logos, Ud af Røret, Festugen, Bedre Barsel og Værdibørsen)


Diverse

Graviditet