Barselshuset: Sæt dig selv og din familie fri v/ Maj My

Barselshuset: Sæt dig selv og din familie fri v/ Maj My

 

Kom og hør Maj My fortælle om sin families rejse ind i et friere liv, hvor forældre og børn tilbringer deres dage sammen, og både store og små har indflydelse på, hvordan hverdagen udfolder sig.

Maj My og hendes mand, den tidligere rapper Kristian UFO Humaidan, har taget konsekvensen af det, de mener, er en firkantet og usund samfundsnorm, og har valgt ikke at aflevere deres fire børn i skole eller daginstitution. I stedet lever de på en måde, hvor læring er en del af livet med venner, kreativitet, fordybelse og nysgerrighed, og hvor hverdagen er sammenhængende fremfor at være opdelt.

Både Maj My og hendes mand er iværksættere, og insisterer på at arbejde udelukkende med opgaver, som ræsonnerer i deres værdier. Det giver familien en fleksibel, ambitiøs og på mange måder alternativ hverdag, hvor børnene kan dyrke deres interesser frit, og alle i familien er inddraget i det arbejde, som giver brød på bordet.

Maj My fortæller under sit foredrag om bevægelsen fra et nogenlunde normalt familieliv med børn i børnehave og friskole til den anderledes hverdag, som hun og hendes familie har skabt, og hver dag sætter pris på - også selvom det ikke alt sammen er lagkage og latterkramper.

På sine forskellige kurser og uddannelsesforløb møder Maj My og Kristian mennesker fra alle steder i livet, som længes efter at følge deres drømme og leve friere. Der?for er foredraget vævet op omkring ikke kun Maj Mys egne erfaringer men også udfordringer og muligheder, som er en del af rigtig mange andre liv.

 

Under foredraget deler Maj My jordnære og inspirerende tips til at skabe et liv med flow i både økonomi, relationer og parforhold. Hun fortæller ærligt og ofte tankevækkende om, hvorfor hun ikke har lyst til at putte hverken sine børn eller sig selv ned i de kasser, samfundet er bygget op af, og så deler hun hudløst ærligt, hvorfor det tog hende otte års moderskab at turde gribe drømmelivet med sine børn.

Kom til et sjovt, transformerende og levende foredrag om at tage livet i dine egne hænder og skabe en hverdag, som giver mening for dig. Uanset hvem du er, og hvor du er.?

 

Maj Mys foredrag varer en time, hvorefter der er en time til at stille spørgsmål.

Pris: 175 kr.

135 kr. for medlemmer

Bliv medlem af Barselshuset her for 99 kr/mdr. Som medlem er der adgang til mange flere events gratis eller med rabat.

Tilmeld dig arrangementet her på siden.

Du kan også finde eventet på Facebook.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, send da en mail til hej@bedrebarsel.dk, så en anden kan få din plads.

 


Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

Holdnr.
20-1207
Startdato
30.01.2020
Ugedag
torsdag
Tidspunkt
Kl. 10:00 - 12:00
Underviser
Barsels- huset
Adresse
Frederiksgade 78, Frederiksgade 78 A - C, 8000
Lokale
FRB-001 Stiften Loungen (80)
Holdtimer
2.00
Mødegange
1
Pris (DKK)
175
Almen
 
135
Medlem
  • MødegangDatoTidSted
  • 130.01.202010:00 - 12:00Frederiksgade 78
 

10 % rabat

10 % rabat?
Hvis du tilmelder dig online har du mulighed for at få rabat, hvis du siger ja til at modtage Nyhedsbrev. Send en mail og hør hvordan. Klik her

(gælder ikke hold arrangeret i samarbejde med Gimle, Saxild Strand, ES-Sprog, Gyngen, Logos, Ud af Røret, Festugen, Bedre Barsel, VPC, Aarhusguiderne og Værdibørsen)


Diverse

Graviditet