Serigrafi - Weekendkursus

Serigrafi er en trykteknik med en trykramme, som kan lave aftryk med maling/farve på alle slags flader. Serigrafisk tryk/produktion er oftest forbundet med en del investeringer i materialer og forberedelsestid, men her lærer du en professionel metode, så du sparer tid og unødvendige ressourcer. Du beholder dine trykrammer efter kurset.

 

Du lærer om materialerne og hvordan du udvælger og klargør dine motiver. Samtidig får du god mulighed for at få afprøvet dine egne tryk. På kurset er en samling trykrammer med motiver, tekst og grafik, som du også kan lave trykmed.

 

Når du skal arbejde med serigrafiske tryk har undervisningen også fokus på at styrke dit personlige udtryk med inspiration, ny erfaring og viden i billedforståelse, komposition og farveanvendelse. Erfaringen viser, at der er god ideudveksling og inspiration blandt deltagerne, hvilket sikrer dig en kreativ stemning.

 

• Lær den serigrafiske proces, så du kan fortsætte på egen hånd

• Eksempler med tryk på forskellige materialer med akryl- og tekstilmaling

• Klargøring af dine egne motiver til trykrammer

• En stor stak trykrammer med motiver, tekst og grafik til fri afbenyttelse

• Support og vejledning til dine opgaver og idéer

 

Medbring:

FARVER m.m. Medbring akrylfarve, som kan trykkes på alle flader. Tekstilfarver er velegnet til tøj/tekstil. Skal du male fx på dine lærreder, papir m.m., så medbring også pensler o.l.

TRYKMATERIALE: løst og opspændt lærred, tekstil og tøj, papir, pap, plastik, glas m.m.

MOTIVER Kan fylde i alt en A4-side. Motiver er bedst egnet i sort/hvid eller stærk lys/mørk kontrast. Udvælg eksempelvis dine motiver fra fotos, aviser, udklip, tekst etc. i papirformat, eller du kan gemme dit motiv på en USB.

Køb trykrammer og materialer på kurset.

Har du flere motiver kan du købe A4-trykrammer med dine egne motiver. Desuden kan du købe serigrafi-materialer, nye/brugte trykrammer og en illustreret håndbog om serigrafi. Betaling kontant på kurset.

For spørgsmål er du velkommen til at kontakte din lærer billedkunstneren André Moulin på tlf. 21 90 08 08 og e-mail miller@millerart.dk og mere information om serigrafi på www.MillerArt.dk.

 Kurset er oprettet uden offentlige tilskud.

Lør14.03.202010:00-17:50
Søn15.03.202010:00-17:50

KONTAKT


FO Aarhus
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Skoleleder: Torben Dreier

Telefon: 87 46 45 00

CVR: 58961914

Telefontid: Man-Fre 9.00 - 15.00

Gå gennem porten og ind i gården. Følg de grønne skilte. Find direkte mails og telefonnumre på www.fo-aarhus.dk

Medlem af Fora
;