Gang i Aarhus - RUTE 3: Livet ved vandet

Aarhus City Forening og FO-Aarhus tilbyder i samarbejde med Active Aarhus 10 forskellige ture, som gør lokale klogere på deres egen by og præsenterer Aarhus på bedste vis for byens gæster.

Turene tager udgangspunkt i bogen ”111 steder som du skal se”, skrevet af Peter Vestergaard og Lena Bendt, med foto af Henrik Bjerregrav, vil vi sætte fokus på byens mangfoldighed og spændende steder. Stederne er nøje udvalgte og viser både de kendte men også de oversete perler, som byen rummer. Bogen kan købes til specialpris på dansk eller engelsk

Der kan forekomme små ændringer til ruterne og der vil løbende blive justeret i program og ture her på siden.

Mød venligst op ca. 10 minutter før turen starter. Medbring gerne paraply og tøj, der passer til vejret.

RUTE 3 – Livet ved vandet

Der har altid været liv ved vandet i Aarhus, men især nu, hvor Aarhus Ø spiller en stor rolle i byudviklingen. På denne tur får vi set både det gamle og nye liv ved vandet og vi starter ved Havnens Perle, derfra til Aarhus Søfarts Museum, hvor vi kigger ind. Turen går videre ud på Aarhus Ø og de forskellige bygninger der besøges fra vandsiden, og så vandrer vi ind langs fiskerihavnen og lystbådehavnen til Flemming Bamse Jørgensens Plads, P. Clausens Fiskehandel og Restaurant Anker.

Mødested: Havnens Perle, Dagmar Petersens Gade 10, 8000 Aarhus C

KONTAKT


FO Aarhus
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Skoleleder: Torben Dreier

Telefon: 87 46 45 00

CVR: 58961914

Telefontid: Man-Fre 9.00 - 13.00 pt.

Gå gennem porten og ind i gården. Følg de grønne skilte. Find direkte mails og telefonnumre på www.fo-aarhus.dk


Medlem af Fora
;