Lækker kinesisk mad med Yin - workshop

Lækker kinesisk mad med Yin - workshop

Har du lyst til at lære det asiatiske køkken at kende, fyldt med hygge og en god oplevelse sammen med andre. Så er du velkommen til chef Yins asiatiske gastronomiske workshop.

 

Du laver ægte asiatisk mad med rådvarer og ingredienser fra supermarkedet i Danmark. Du lærer også hvordan man bruger asiatiske ingredienser i opskrifterne, hvordan man forbereder ægte asiatisk mad og spiser den bagefter. Efter workshoppen kan du lave ægte asiatisk mad hos hjemme.

Vi laver kinesisk vegetar suppe + stegt broccoli og gulerod, Kung boo kylling med peanuts i stærk sauce og majspie. Er du mere til svinekød, så skal du vælge en af Yins tirsdagsworkshops.

 

OBS: Yin underviser på engelsk. Du kan få opskriften på dansk og engelsk.

 

Lidt om Yin:

Underviser Yin Qin er master i fødevarevidenskab og teknologi. Uddannet på Wageningen Universitet i Holland. Hun har boet i forskellige lande i Europa i 10 år. Hun har arbejdet i forskellige verdensberømte fødevarefirmaer som fødevareproduktudvikler i Tyskland og Holland. Yin har stor lidenskab for og erfaring med madlavning.


Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

Holdnr.
18-1179
Startdato
15.11.2018
Ugedag
torsdag
Tidspunkt
Kl. 17:30 - 21:10
Underviser
Yin Qin
Adresse
Skovvangsskolen, Skovvangsvej 150, 8200
Lokale
Skolekøkken
Holdtimer
4.00
Mødegange
1
Pris (DKK)
370
Almen
 
370
Deltagere uden for Århus kommune
  • MødegangDatoTidSted
  • 115.11.201817:30 - 21:10Skovvangsskolen
 

10 % rabat

10 % rabat?
Hvis du tilmelder dig online har du mulighed for at få rabat, hvis du siger ja til at modtage Nyhedsbrev. Send en mail og hør hvordan. Klik her

(gælder ikke hold arrangeret i samarbejde med Gimle, Saxild Strand, ES-Sprog, Logos, Ud af Røret, Festugen, Bedre Barsel og Værdibørsen)


Diverse

Mad