FO-Aarhus' sundhedskatalog

Hos FO-Aarhus har vi udarbejdet et Sundhedskatalog for seniorer med masser af sundhedsrelaterede tilbud i form af bevægelse, foredrag og udflugter.

Som interesseret lokalcenter, forening eller smågruppe kan I kontakte FO-Aarhus med et specifikt sundhedsrelateret ønske - f.eks. ønske om et bestemt bevægelseshold eller et foredrag om kost - og så arrangerer og bringer vi det færdige bevægelses- og kursustilbud eller foredrag ud til jer.

Herved kan aktiviteten foregå lokalt, der hvor brugerne er vant til at færdes, hvilket er til glæde for mange. I kan bruge sundhedskatalogets kurser og foredrag som inspiration, men andre ønsker forsøges også imødekommet. Kontakt FO-Aarhus på www.fo-aarhus.dk  eller på tlf. 87 46 45 00.

Bemærk at FO-Aarhus også kan arrangere længere daghøjskoleforløb, såfremt dette ønskes. Kontakt venligst Torben Dreier td@fo-aarhus.dk, hvis dette har interesse.

Sundhedskatalog-stor

 

10 % rabat

10 % rabat?
Hvis du tilmelder dig online har du mulighed for at få rabat, hvis du siger ja til at modtage Nyhedsbrev. Send en mail og hør hvordan. Klik her

(gælder ikke hold arrangeret i samarbejde med Gimle, Saxild Strand, ES-Sprog, Gyngen, Logos, Ud af Røret, Festugen, Bedre Barsel, VPC, Aarhusguiderne og Værdibørsen)


Diverse

Senior